Bodyguard Sórlódáscsökkentõ Fémkondicionáló

A Bodyguard Súrlódáscsökkentõ Fémkondicionáló a vasalapó fémbe hő és nyomás hatására 3-4 mikron mélységben beépül. Módosítja a felszíni réteget, egy olyan felületet hoz létre, ami az abrazív kopásnak rendkívüli mértékben ellenáll.
A kezelt felületi rétegen egy nagyon kedvező kenési állapot alakul ki. A fémkondicionálóval kezelt kenőanyagokban 65-70%-kal kevesebb a nem kívánatos fémrészecske (fémkopadék).
Jelentősen csökken a súrlódás, ezáltal az üzemi hőmérséklet. Mindezek hatására növekszik a kenőanyagok terhelhetősége.
A Bodyguard Súrlódáscsökkentő Fémkondicionáló olyan olajadalék, amely nem módosítja a kenőanyagok paramétereit, azok csak hordozóanyagai a fémkondicionálónak.
Növeli az alkatrészek élettartamát, növekszik a motorok teljesítménye, nyomatéka. Megkönnyíti a hidegindítást, valamint lecsökkenti a hideg üzemből adódó kopást a motorban és hajtóművekben.
A súrlódás csökkenés üzemanyag megtakarítást eredményez, így csökkenti az üzemanyag költségeket, valamint a káros környezeti hatást.
Használható a fémmegmunkálásnál is. Megszünteti a forgácsoló szerszámok rezgését, és képes a szerszámok élettartamát 3-10 szeresére növelni.
Nem tartalmaz grafitot, teflont, vagy más fémrészecskét.
Keverési arányok:
Négyütemű motorokban 3 – 6%
Sebességváltókban, hajtóművekben 6 – 9%&
Fémforgácsolásnál 14%
Hidraulika rendszerekben 3%
Zsírokban 6%

Elérhető kiszerelések: 240ml, 1 liter, 5 liter.
Környezetkímélő, energiatakarékos, az alkatrészek élettartamát növelő termék!