Diesel Power Plus
üzemanyag adalék

A 120ml-es flakon tartalma 120 liter üzemanyag kezeléséhez elegendő.
Multi funkciós diesel adalék, a Common Rail, PDTDI, Tdi, és egyéb diesel motorok számára.
A mai korszerű, nagy teljesítményű diesel motorok igen érzékenyek a gázolaj minőségére, a gázolaj minőségén javít az üzemanyag adalékunk.
Tisztítja, tisztán tartja, és keni a teljes üzemanyag-ellátó rendszer elemeit. Megakadályozza a parafin részecskék összeállását, a bakteriális fertőzés és az algásodás kialakulását. Növeli a gázolajszűrő élettartamát.
Diszpergálja a vizet, így az képes az üzemanyaggal együtt elégni. Az égéstérben nagyon kicsi részecskékre bontja az üzemanyagot, így az szinte 100%-os hatásfokkal ég el.
Eltávolítja és megelőzi a korom lerakódását az égéstérben, porlasztócsúcsokon, szelepeken, a turbólapátokon, és a kipufogó rendszerben (EGR szelepben). Ezáltal optimális értéken tartja a sűrítési viszonyt, valamint minimálisra csökken a motorolaj koromtartalma, így növeli a motorolaj terhelhetőségét. Biztosítja a szelepek megfelelő zárását. Megakadályozza a dugattyúgyűrűk leragadását, a hengerpalást kopását. Növeli a motor élettartamát, és kíméli a részecske szűrőt.
Mindezek eredményeként a motor teljesítményét úgy növeli akár 6-11%-kal, hogy az üzemanyag fogyasztás általában 5-10%-al, a káros anyag kibocsátás akár 50-70%-al csökken.
A Tempó adalék rendszeres használatával érvényesülhetnek igazán kedvező tulajdonságai.
Hideg időszakban dermedés gátló adalék, megoldja a dermedés gátlás problémáit csökkenti a dermedéspontot mínusz 28 C-ig.
A Tempó Diesel Power Plus gázolaj adalék minőségét korlátlan ideig megőrzi!
Környezetkímélő, energiatakarékos, az alkatrészek élettartamát növelő termék, amerikai (DFT-1500) alapanyagból.