DFT – 1500 Többcélú gázolaj adalék

Az elérhető kiszerelések 500 liter, 2000 liter, illetve 8000 liter gázolaj kezeléséhez elegendőek, kifejezetten a nagy felhasználók igényeihez igazítva.
Multi funkciós diesel adalék, melyet Amerikában fejlesztettek ki a Common Rail, PDTDI, Tdi, és egyéb diesel motorok számára.
Bármilyen diesel motorhoz használható diesel adalék, legyen az haszongépjármű, mezőgazdasági gép, hajó motor, stabil motor
A mai korszerű, nagy teljesítményű diesel motorok sokkal érzékenyebbek a gázolaj minőségére, a gázolaj minőségén javít a DFT – 1500 gázolaj adalék.
Tisztítja, tisztán tartja, és keni a teljes üzemanyag-ellátó rendszer elemeit, növeli a gázolajszűrő élettartamát.
Megakadályozza a tartályban tárolt gázolaj bakteriális fertőzését és az algásodás kialakulását.
Diszpergálja a vizet, így az képes az üzemanyaggal együtt elégni. Az égéstérben nagyon kicsi részecskékre bontja az üzemanyagot, így az szinte 100%-os hatásfokkal ég el.
Az üzemanyag adalék eltávolítja és megelőzi a korom lerakódását az égéstérben, porlasztócsúcsokon, szelepeken, a turbólapátokon, és a kipufogó rendszerben (EGR szelepben).
Ezáltal optimális értéken tartja a sűrítési viszonyt, valamint minimálisra csökkenti a motorolaj koromtartalmát, így növeli a motorolaj terhelhetőségét.
Biztosítja a szelepek megfelelő zárását. Megakadályozza a dugattyúgyűrűk leragadását, a hengerpalást kopását. Növeli a motor élettartamát, és kíméli a részecske szűrőt.
Mindezek eredményeként a motor teljesítményét úgy növeli akár 6-11%-kal, hogy az üzemanyag fogyasztás általában 5-10%-al, a káros anyag kibocsátás akár 50-70%-al csökken.
Rendszeres használatával érvényesülhetnek igazán kedvező tulajdonságai. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az üzemanyag adalékra fordított költség valójában befektetés, mert az üzemanyag megtakarítás, és az alkatrészek élettartamának növekedése többet hoz vissza, mint a gázolaj adalék ára.
Hideg időszakban dermedés gátló adalék, megoldja a dermedés gátlás problémáit, csökkenti a dermedéspontot mínusz 29 C-ig, és megakadályozza a parafin részecskék összeállását.
EPA regisztrált termék. Környezetkímélő, energiatakarékos, az alkatrészek élettartamát növelő termék.
Amerikából származik, a Tempó Diesel Power Plus alapanyaga.
A DFT-1500 gázolaj adalék minőségét korlátlan ideig megőrzi!